Virumaan matkailukirje ilmestyy kerran kuussa sähköpostitse, sisältäen mm. uutisia seudun nähtävyyksistä ja palveluista, hintatarjouksia sekä tietoa yleisötapahtumista. Tilaa kirje, niin osallistut kahden hengen matkan arvontaan 31.01.2023!


Palkintomatka sisältää laivamatkat kahdelle Eckerö Linen M/S Finlandialla välillä Helsinki-Tallinna-Helsinki, yksityiskuljetukset satamasta Virumaalle ja takaisin, majoitukset Sagadin ja Sakan kartanoissa (superior-luokan huoneessa ja/tai päärakennuksessa), kaikki ateriat sekä kolmen päivän ohjelmallisen tutustumisen Virumaan kartanoherrojen elämään sekä alueen ainutlaatuiseen luontoon ja historiallisiin elinkeinoihin.

Matkan aikana pääset mm. tutustumaan kartanoiden historiaan ja nykypäivään, Suomenlahden etelärannalla kohoavan törmärannikon luonnon erityispiirteisiin, Virumaalla tärkeää roolia viime vuosisadalla näytelleen kaivosteollisuuden arkeen (öljyliuskeen eli palavankiven louhinta energialähteeksi ja jalostuskäyttöön) sekä hieman myös pirtun- ja oluenvalmistuksen historiaan. Saat myös hemmotella itseäsi ja matkaseuralaistasi hyvällä ruoalla, hevosvaunuajelulla sekä kartanokylpylän saunoissa ja altaalla.

Palkintomatkan meriosuus taittuu mukavasti suomalaisvarustamon M/S Finlandia -aluksella.

Voittajan nimi julkistetaan 01.02.2023 Virumaa.fi -sivustolla ja Facebookissa sekä helmikuun uutiskirjeessä. Matka on toteutettavissa voittajan valitsemana aikana 1.5.-15.8.2023 (majoituspaikkojen saatavuusvarauksin). Yksityiskohdat kuten aikataulu ja tarkempi ohjelma sovitaan voittajan ja Virumaan matkailunedistäjien yhteyshenkilön kesken helmikuun aikana.

Klikkaa yllä olevaa, osoitetietokentän täyttösivulle vievää painiketta, niin osallistut arvontaan. Tervetuloa myös Helsingin Messukeskukseen 19.-22.01. Matka 2023 -messuille, jossa saat osastoltamme 6h59 uuden hyödyllisen Virumaan matkailukartan!

Terveisin,
Virumaa.fi:n matkailuväki